2005. február 25., péntek

2005.02.25

6:30-kor ébredtünk. Készülünk a gyerekekkel. Mivel 10-re ügyvédhez is megyünk, ezért magamhoz képest nagyon elegánsan öltöztem. Hosszú szoknya, és a kötelező hegyes orrú csizma. Sőt! Előveszek egy táskát és belepakolom a cuccaimat, mégiscsak elegánsabb, ha a táskámból nyújtom át a személyimet az ügyvédnek.
7:10-kor Zoli kapargatja a jeget a kocsi ablakáról.
7:16 elindulunk.
7:26-kor Zoli megjegyzi, hogy "mondta, hogy korán kell indulni, mert ilyenkor már nagy a forgalom" Jól félreértem, és Neki ugrom, hogy rá kellett várni, mi már kabátban álltunk. Erre kiderült, hogy másról van szó. Pont időben vagyunk minden rendben.
7:38 A Hunyadi mozinál vettem észre, hogy nincs nálam a beutaló és a gyerek taj kártyája sem. Így jár, aki sosem használ táskát, illetve ritkán. Otthon felejtődött.
7:41 Megérkezünk a kardiológiára.Félnyóctól kezdődött a rendelés.
8:20 Befut az asszisztens. Közli, hogy a doktornő beteg. Köv időpont márc 9.Kocsiba be, irány a táskámért .
9:20 Megérkezünk a Bajcsira. Veszünk egy parkolójegyet. Sétálunk a gyerekekkel a környéken, de nagyon hideg volt, így visszaültünk melegedni az autóba.
9:40 Megérkeznek tesómék.
9:45 Nagyon elegánsan nyújtottam át az ügyvédnek a személyimet :) Ma írjuk alá az előszerződést az első kertes házunkra!!!!:):):)Az eladók negyedtizengyre érkeztek meg. (10re vót megbeszélve) Gyerekek jól bírták, Máté magára csukta az ajtót. Kár: berepedt a hüvelykujján a köröm. Baromira tud fájni az ilyen, ennek hangot is adott. Zoé segédkezik a nyomtatónál és a fénymásolónál. Az egészben a pláne, hogy hagyják is!:-D Az eladók 3an vannak. Az egyik borzalmas flegma- egy nő- leül háttal a sógor nőmnek és úgy beszél hozzá. Ezen kívül is alakít egy-kettőt, de igyekszünk "udvariasan" helyre rakni.:-D
12:00- kor a kocsinál, ahol örömmel konstatáltuk, hogy járt nálunk a Mikulás. Tesómat mi visszük haza. Elvittük a tetkoszalonba, hogy tűt vegyen a gépébe. Aki a tüvel foglakozott az ebédelt, így fél órát várt mire kiszolgálták. Aztán hazavittük, mi betértünk a Mekibe és itthon jól bekajáltunk. Máté déltől aludt a kocsiban, úgyhogy megvolt a délutáni alvás. Én bevágódtam az ágyba DVD-t nézni egy "Buszkevicsfilmet". Elég jó volt, de nem tudtam végig nézni mert háromnegyed négykor elkezdtem készülődni a kozmihoz. 4 kor elindultam, irány a posta, befizettem az 1440 forintos büntit. Aztán felugrottam egy puszira tesómhoz, ha már arra jártam, és onnan mentem a kozmihoz (Zoli szavaival élve, kárpitoshoz) gyantáztatni.Aztán hétre értem haza, megbeszéltük mit kell vásárolni, és Zoli elment a Tescoba Anyukájáékkal. Útközben elmesélte, hogy szerződést írtunk ma alá-ők nem tudtak róla. Felhívták a figyelmünket, hogy fizessük majd rendesen a hitelt, mert a Bank Mindent Visz!:-D. Na ez vót. Ja, az úszásról lemaradtunk amit Zoé nagyon sajnált.


Nincsenek megjegyzések: