2007. augusztus 9., csütörtök

Mátéról is

Hogy mit csinált Máté amíg Zoé táborozott? Anyu elvitte hétvégére magához. Aztán csatlakozott hozzájuk az én Keresztmamám, Kami a legkisebb unokájával, Fatival. Így a két testvér a két unokatesó körül ugrált. Elmentek játszótérre. Főztek parapicsomos ( ahogy Máté mondja:-D) húsgombócot, húslevest, rántott húsit, tejbegrízt, sütöttek palacsintát, mert, hogy ez volt a kívánságlista. Aztán meglátogatták családunk legidősebb tagját, akit csak Kláridédinek hívunk. Másnap moziba mentek és megnézték a hőn áhított Shrek3-at. Ami a felnőtteknek nem, viszont a gyerekeknek naaagyon tetszett. 
- Micsodaaaa? Neked nem tetszett Mama? - képedt el Máté és talán próbálta megérteni Mamuszt, (ahogy Ő hívja) aki nem volt elájulva Shrek harmadik filmjében nyújtott alakításáért.


1 megjegyzés:

Ewe írta...

3. Anonymous2007.08.12. 08:50
Ja, Gabi voltam.
2. Anonymous2007.08.12. 08:49
Drága Evi! Máté (is) gyönyörű, ha nem nagyítom fel a kezdő képet, azt hittem, Te Vagy középen... Kérem a pontos receptjénnek annak, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy legalább egy picit hasonlítsanak elkövetekző gyerekeim rám... mert a Tieidet le sem tagadhatod. Nekem néha kételyeim vannak, hogy Anna valóban az enyém, mert már lassan a várandóságomra sem emlékszem, ahogy telik az idő egyre jobban hasonlít... az apjára. Szóval, várok.
1. Anonymous2007.08.11. 00:06
Szaisztok! Nem szoktunk más naplóójába járni, ebben inkább meli a jártas. Mi azt hittük Evelin mást takar, de most már tudjuk, hogy titeket. Örülök, hogy veletek is megismerkedhetek, és annak is örülök, hogy az olvasóink vagytok, köszönjük. Üdv: Ikrek a négyzeten APUKA