2007. december 4., kedd

Napló


Megihletett amit az egyik naplóba írtam és úgy gondoltam beírom ide magunknak, ( egy kis kiegészítéssel ) hisz tényleg ez a lényeg így van ez jól. :)

Kedves Ági!:)

Most is, mint mindig, végig somolyogtam a bejegyzésedet. Akár rólunk is írhattad volna! ( nem véletlen, hogy sokgyerekes Anyák válaszolnak egyből lecsapva a témára )
Én imádom amikor kérdezősködnek, hogy " hogy bírja/bírod? " és "csodálnak" az erőmért amit én természetesnek veszek, eszembe sem jut, hogy ne bírjam és időnként elkeseredem, amikor úgy érzem, hogy nulla vagyok.
Ilyenkor büszke vagyok és jól esik, hogy elismerik a munkám! Engem az bosszant amikor azt kérdezik, hogy:
- Éééééés? Mikor jön a következő?- furcsa éllel a hangjukban, mintha azt gondolnák, hogy csak úgy "potyogtatom" a vakvilágba a gyerekeket minden megfontolás nélkül. Ilyenkor azt válaszolom, hogy háááát imádom a gyerekeket és asszem szülnék is még egyet-kettőt. És belül mosolygok a döbbent arcokon. De ez szerencsére a ritkább eset :) A másik válaszom a kedves kérdésekre, hogy "nem a gyerekekkel semmi gond, a reggeli rohanás a rossz, hogy isibe meg óviba rohanunk és közben Napsit rángatom ide-oda, Ő alkalmazkodva a nagyokhoz."

Ja és, hogy bírom? Hogy bírjuk? Mért ne bírnánk? Hisz a gyerekeinkről van szó! Hús a húsunkból, vér a vérünkből, szívünk többszörösített klónjai, Ők maguk az életre kelt, testet öltött SZERELMÜNK Zoltánunkkal :):):):):)


A recepteket leírom feltétlenül, majd írok ide ha eljutottam a bejegyzésükig

Sok-sok puszi, kitartás meg mindenféle szuper jó Neked, az asszonytársaknak és nekem is! :):):)

Evelin

1 megjegyzés:

Ewe írta...

1. Anonymous2007.12.04. 13:06
Drága Evelin, -csinos, mosolygós, életvidám, energiabomba anyatársam! Köszi a soraidat itt is és ott is. És tudod mit? Én is azt kérdezem, mint sokan..Mikor jön a következő? Mert öröm lehet nálatok gyereknek lenni. Ágnes..a 3 lányos