2008. február 27., szerda

Részlet egy levélből, kiegészítésekkelHogy mi van velünk? Hát figyelj.

Képzeld ma ( február17) reggel 10-től 13-ig a Camponában ültem a Mátéval, akit meghívtak a Balázssóba. Oviszerelem volt a téma. Nem igazán volt kedvem, Máté nem egy szereplős típus. De vállaltam, mert ha nem vállaljuk akkor az a kislány, aki a Mátét akarta meglepni, nem tudott volna adásba kerülni. Behívtak minket még Csütörtökön külön megbeszélésre, felmérték Mátét, aki elbűvölte a csajt. No meg engem is, mivel marha gyorsan feloldódott és beindult a beszélőkéje. Megjegyezte, hogy inkább a Széfben szeretne találkozni a Balázzsal és a sok pénzből amit nyerne autókat venne magának. Hát így kerültünk oda. Beígértem a biztonság kedvéért, hogy ha ügyesen válaszol a Balázsnak kap egy autót. Örömmel vette és kérte, hogy Hot Wheels legyen és rögtön fellicitálta háromra. :D Megegyeztünk. No de vissza a Camponához. Szóval csak ültünk, ültünk, a gyerekek totál ki voltak készülve. Még szerencse, hogy az öltözőszerűségbe az asztalok és székeken kívül más nem volt, szerintem simán lebontottak volna mindent :D
Na a végén kiderült, hogy hiába ültünk ott annyit, a kislány sírt és nem akart szerepelni, sehogy sem lehetett rábeszélni. Közben Zoli a másik két gyerekkel kint a kocsiban a parkolóban, mert az odafelé úton Napsi elaludt. Mikor felébredt bementek a Camponába, hogy nézelődjön a gyerekekkel. Aztán kiderült, hogy Zolinál nincs telcsi, így fülkéből hívott, hogy nézelődnek bent és majd ott talizunk valahol. Képzelheted. Utána derült ki, hogy mehetünk haza, nem tud Máté szerepelni. Volt sírás de szerencsére meg tudtam vigasztalni. Végülis kiderült, hogy nem Balázst siratja, hanem:

- Anya most mi lesz az autóval?

- Ne sírj drágám, gyere, meg veszem azt az autót Neked. - Válaszoltam, mire boldogan omlott a karjaimba. Igaz csak egyet és nem hármat de zokszó nélkül vette tudomásul. Ekkor indultunk be a Camponába. Ott keringtünk a gyerekkel, tiszta éhes, szomjas voltam, mert még reggelizni sem reggeliztem. Vagy háromnegyed óráig keringtünk mire megtaláltuk egymást, mert a Zoli meg azt hitte mi javában forgatunk még. Aztán még kajáltunk. A gyerekek boldogan matattak a " hepimiles asterixcuccal ", én meg örültem, hogy ülhetek, ehetek, ihatok. Hulla fáradt vagyok, mert éjjel meg alig aludtam, mert Napsi nagyon rosszul aludt, szinte félóránként ébredt fel. 
Közben vérvételre járok. Meg volt a cukros terhelés, félóránként ötször vettek vért. Hétfőn volt a keményítős, ott csak négyszer vettek félóránként. Tegnap a János kórházban lisztérzékenységet néztek, egyszer szúrtak. Eredmény jobb karomon 8, bal karomon két lyuk :D 3. - a lesz még gáz, akkor lesz a gyomortükrözés. Remélem Zoli ott tud lenni velem szorítani a kezem. Illetve én szeretném az Övét szorongatni. :) 

Ennyi hirtelen.

Millió pusza.

Evi

1 megjegyzés:

Ewe írta...

4. Anonymous2008.03.06. 10:46
Evelin. Írjál kérlek többet a napjaitokról, mert mindig felvidítasz velük. Mostanában hiába kattintottam rátok. Mondjuk most a lisztérzékenységről írottak nem annyira vidám téma de remélem hamarosan beszámolsz olyan Evelines, kedves stílusban a kicsikről és a nagyokról. Ágnes
3. Anonymous2008.03.03. 22:40
:) Kár, pedig megnéztem volna Mátét a TV-ben :) Nagyon jóképű kisfiú! Doricica
2. Anonymous2008.02.29. 14:38
Na barátosném ,megoszthatnánk egymással(mondjuk a heti) szúrások és vizsgálatok milyenségét?!:9 Sok-sok puszi kicsinek nagynak egyaránt:) Zsóka:)
1. Anonymous2008.02.27. 22:12
Itt jártunk, olvastunk...:) Sok puszi:):):) Edith, Kriszta és Boróka