2008. június 16., hétfő

2008 02 08 - tartozások pótlása

Zoé farsangja remekül sikerült. Végre teljesült álma és az osztáy nagyközönsége előtt bemutathatta Tündér jelmezét. Ez ugye azért volt fontos, mert tavaly pont akkor lett beteg. Erre a bulira fánkot sütöttem és frissen melegen baracklekvárral bevittem az iskolába. Igazai farsangi buli lett. A srácok fesztelenül táncoltak hol az osztályban hol a folyóson, attól függően melyik zenei stílust kultiválták, még a fiúk is csatlakoztak a mókához. A gyerekek általában normális jelmezt öltöttek, de elszomorított a tény, hogy volt aki a Blaha Lujza tér - i késelőnek öltözött de volt olyan, aki sikoly maszkkal a fején ijesztgette a a többieket. Szerencsére őket hamar leállították a tanárok. Hát ez van. Pókemberek, Batmanek, ó hol vagytok már?


1 megjegyzés:

Ewe írta...

3. sklanicz2008.06.22. 09:22
Tündéri!:) V&K

2. Krisztababa2008.06.16. 22:13
Jaj, de szép Zoé! Még nem is emlékszem, hogy láttam volna ennyire prim-plánban! :) Örülök hoyg jó lett minden, a fánkért meg valóban, külön gratula! :) Írhattál volna mailt, hogy segítsek a naplókeresésben!:d:p De örülök, hoyg végül aztán megtaláltál.:) Sok puszi: Edith (Krisztának a lányomat hívják.:) )

1. Hanna_mama2008.06.16. 19:00
Zavarbaejtően bájos és szép nagylányod. A fánksütésért pedig hatalmas vállveregetést kapsz tőlem..három gyerekes anyuka létedre nem kókuszgolyóval állítasz be, hanem fánkkal. Várom a márciusi, áprilisi, májusi kalandjaitokat! Ágnes