2008. június 11., szerda

K Á C I Ó !


A napjaink egyre lazábbak. Már tegnap és ma is ebéd után hoztam haza a gyerkőcöket. Zoénak még ma is adtak egy picike leckét - mégiscsak iskola vagy mifene - Mátéék meg slagosbulit csaptak tegnap délután az ovi udvarán. Állítólag az elején nagy lelkesedéssel csapot a hullámok illetve a vízsugarak közé de egy laza taknyolás után kijelentette, hogy Ő nem akar vizes lenni, mert nem fog megszáradni. Kit érdekel holmi váltós bugyi meg mindenféle napozásra kitett takaró. Csilla néni többek között elmondta, hogy Máté a legnagyobb kedvenc a lányok körében. Mivel én elfelejtettem naptejet vinni az összes lány Mátét kenegette a sajátjával, némi vita támadt, hogy ki is érintheti fiacskámat de a füst nagyobb volt mint a láng.

" IMÁDJÁK! " mondta Csilla néni. S, hogy miért? Hát kérem szépen:

Udvarias, előzékeny, segítőkész nem piszkálódós - nem úgy a két lánytesójával szemben :) - és egyáltalán nem verekedős. Hát persze, hogy büszke voltam Rá! 

Szóval nagy örömmel vették tudomásul, hogy ebéd után érkeztem. Zoé lassan haza hozta már az összes bent lévő cuccát és hazakerült Máté ágyneműje is. 

Már csak egyet kell aludni - gondolom magamban amikor belépünk az ajtón. És igen, asszem naivan gondolom ( :D ) de mégis ooolyan jó arra gondolni, hogy lesz egy kis kapkodás nélküli pihi.......vagy nem:)


1 megjegyzés:

Ewe írta...

2. sklanicz2008.06.16. 10:09
Szia! Nagyon jólesett, hogy írtál a naplónkba!:) Én is igencsak elmaradtam a naplózással, mert egyre kevesebb az idő. Azért valahogy mindig pótolunk mi is!:-P Szóval Benneteket is szoktalak olvasni csak hát ugye a hozzászólás csaknem mindig lemerad! :-$Viszont most én is erőt vettem , arra van ugye idő amire az ember akar!:-) Napsin is elképedtem mekkora és mindháromról elmondható csodaszépek! Velük a nyár a csak vidámra sikeredhet! Büszke lehetsz! Írj róluk sokat! Kívánunk sok napsütést és felhőtlen perceket! Puszi: V&K&mamijuk
1. Hanna_mama2008.06.11. 20:46
örömmel olvaslak benneteket megint. Van egy kis lemaradásom, de annyira sokat ígérőek a képek és a címek, hogy belevetem magam az olvasásba. Addig csak sok puszit küldök neked, gyönyörűek vagytok és még mindig hangosak, vidámak, boldogok!! Nyáron remélem összefutunk valamilyen rendezvényen! Puszillak, Ágnes