2008. augusztus 26., kedd

Tegnap, azaz augusztus 25A két Piskóta és köztük a Krém.Az elmúlt heteket szokásosan, mint minden évben Szarvason töltöttük. Annyira nem élveztem, mert sajna bedagadt a térdem és csak bicebócáztam össze-vissza. Ma már újra hajlik és már egész jól közlekedem.
Mint mindig most is észvesztően gyorsan rohant el a nyári szünet. Tegnap már a tankönyvekért álltunk sorba. A mi drága Önkormányzatunknak hála ingyen kaptuk nagycsaládos mivoltunkra tekintettel. Könyv átvétel után beugrottunk a mekibe. Zoé ikerbarátnőivel csevegett, miközben ették a tojásosmuffint, Máté és Napsi a gumimacis bizgentyűt zenéltették. Tündivel (ikrek anyukája) néztük csajainkat és a csokis jegeskávénkat kevergetve jót beszélgettünk. Többek közt arról, hogy talán Balatonra költöznek egy új kapcsolat révén. Miközben biztatttam és örültem, hogy jöjjön össze, egy kicsit elszomorodtam, ha arra gondoltam, hogy Zoé barátnői elköltöznek.- Nem baj, jöttök majd a Balcsira hozzánk nyaralni. -mondta Tündi. Én meg csak szorítok, hogy összejöjjön Neki/ Nekik.Amíg lassan becsúsztunk a délutánba, két kisebbem a mekis csúszdában visongott. Mikor hazajöttünk már semmihez nem volt kedvem. A nagy semmit tevésben hamarosan este lett, majd éjjel. Tesomék telefonáltak a szomszédból, hogy talán most jött el, talán itt az idő, indulniuk kell a korházba. Jázmint átköltöztettem hozzánk, egy pár perces sírás után elaludt. Örültem nagyon és annak is, hogy tudtam a "GÜLLA" egyenlő a cumival így könnyedén teljesítettem kívánságát és szájába csúsztattam hőn áhítottját. Mikor éjjel egy is elmúlt tesomék autója gördült a kocsibeállójukra. Téves risztás volt. Így visszaköltöztette Keresztlánykámat, miközben nem tetszésemet fejtegettem, hogy szerintem hagyni kellett volna aludni.
Hát ez történt velünk tegnap és lassan pótolni fogom az elmúlt napok hetek történéseit. És arra az elhatározásra jutottam, hogy igaz, hogy nagy, mit nagy óriási meló lesz de bemásolom az előző bejegyzéseimet is, hisz azokkal teljes csak a naplóm. Most úgy érzem, mintha a levegőben lógna, mintha nem lenne alapja.Ennyiiiiii.

2 megjegyzés:

Mónika írta...

Szia!
Már alig vártam, hogy írj!
Nagyon örültem, hogy képeket is láthatok Csodaszépeidről! Már aggódtam mi lehet, hogy nem írsz, de reméltem nincs baj csak biztosan a "nagycsaládos felfordulás" pozitív értelemben.:)Nekünk is gyors volt ez a nyár is, talán eddig a leggyorsabb!:( Várjuk a további híreket Rólatok! Csodaszép napot és hosszú-hosszú órákat a maradék szünetre!
Ja és Balaton? Az itt van mellettünk!:);-) Mónika

Mónika írta...

Szia! Elfelejtettem írni, hogy olvastam a babaszobán, hogy küldtél emilt de nem kaptam meg!!!:(
puszi! M