2008. november 30., vasárnap

VIP


Nagycsaládosnak lenni jó. Nagyon is. És sokszor előnyös is, mert ha nem lennénk azok, nem hívnának V.I.P. vetítésre. A nagy eseményre november 19.-én került sor az Aréna Plázában. Premier elötti vetítésen a 3D Hógolyó hadműveletet néztük meg. Kedvesen fogadtak minket, kezünkbe nyomtak egy-egy Mikulás sapit és kaptunk karszalagot is. Híres emberek között mászkáltak a gyerekeink. Zoé és Szilvi barátnőm Szilvi lánya autogramot kértek és kaptak is. Sikerült begyűjteniük Fésüs Nelly, Koós Réka, Mága Zoltán, Zsidró Tamás, Caramell, Szandi és Falusi Mariann kézjegyét. Nagyon kedves volt mindenki, többen a nevüket is megkérdezték a lányoknak és úgy dedikáltak. Zsidró még a tollat is megdícsérte, hogy milyen klassz csillogó és még arra is volt ideje, hogy megdícsérje Zoé nevét, sőt beavatta abba is, hogy Zoltán erika kislányát is így hívják. Szandi kivételével még fotót is sikerült csinálnom de vissza az elejére.
Egy Mikulás szórakoztatta a gyerekeket a vetítésig. Egész jó kis műsor kerekedett, közben üdítőket, szendvicseket, sütiket ehettünk. Aztán Csongrádi Kata és Caramell is énekelt. Utána sorban álltunk a büfénél, ugyanis mindenki kapott 1l popcornt és 3dl üdítőt. Itt találkoztak a gyerekek Szandival és igen csak meglepődtem, mert a TV-ben oly kedves, közvetlen, vidám nagycsaládos anyuka, igen kelletlenül adott a gyerekeknek autogramot. Csodálkozásom azért eltartott egy darabig, hisz a rendezvényre a gyermekfaluból is érkeztek szép számmal gyerekek, neki pláne más érzés ez.
Amíg Szilvivel a büfénél araszolgattunk Zolim leültette a 6 gyereket, majd rohanva értesített minket, hogy lent is van egy büfé, ami tök üres. Így mi is megkaptuk a 3D szemüvegünket és a lenti kongó büfében kiváltottuk az üdítőket meg a kukoricákat. Végre bent ültünk a teremben. Egy kis köszöntő után elkezdődött a vetítés. Hát nagyon tetszett. És miután láttam, hogy az egész terem a hópelyhek után kapkod nem csak én, már idiótának sem éreztem magam. Gyerekek felnőtek vísitva kacagtak, hajoltak el tárgyak elől és megdöbbenve vette tudomásul, hogy a Mikulás pont Őt tartja rossznak. Aztán persze kiderült, hogy csak viccelt a kedves, öreg, nagyszakállú. Vetítés után találkoztunk Falusi Mariannal aki nagyon kedves volt a gyerekekkel, mindegyikhez volt egy jó szava és készülvén, dedikált fotókat osztogatott.
A gyerekek és mi is nagyon élveztük a mozizást. Napsi végig ülte az egészet, a szemüveget se vette le. Egyszer tört el a mécses, akkor beült az ölembe. Sírásának az oka az volt, hogy a Hóember - aki jégből készített ajándékot vitt a gyerekeknek- jégbabája eltört és a kislány aki kapta szomorú lett. Szerencsére ekkor érkezett a Mikulás és kapott egy szép babát a kislány. Ezt látván Napsim is megnyugodott.
Ugye nem árulok el titkot hogy még vendégei leszünk a 3D mozinak?

Nincsenek megjegyzések: