2009. június 17., szerda

Tünetmentes

Végre!
Most már elárulhatom, hogy borzalmasan el voltam keseredve, sokat sírtam saját magam miatt és most már bevallom, hogy az a 45,5kg csak 43kg volt. Anyukámnak sem mertem bevallani és mivel olvassa Ő is a naplót, hát csaltam pár kilót. Viszont híztam:) Már 53kg vagyok ami nálam nagy szó, 1kilóval több vagyok mint szoktam:))))
Rengeteg mesélni valóm van, annyi minden történt velünk. Pénteken vizsgázok 13:00-kor egészségügyből. Addig még tanulnom kell és utána szépen elkezdek pótolgatni. Hiszen túl vagyunk szülinapokon, anyáknapján és és ovis ballagáson. Nem szólva arról, hogy Máté élete első táborozásán vesz éppen részt a lányok pedig nagymamáznak.
És egy kis izelítő. Az Anyáknapi ünnepségen hallgathattuk meg a gyerekeink kívánságait magnóról, amíg Ők készülődtek. Volt nagy sírás-rívás az anyukák részéről. Nem tagadom én is sírva hallgattam végig.
(csak hang)

2 megjegyzés:

Mónika írta...

Na végre! Végre! Már nagyon várom, hogy írj! Persze el sem tudod képzelni mennyire örülök annak, hogy híztál és minden ok. A hangfelvételt megbőgettem! A gyerekek mindent képesek pótolni, ők adják a legtöbb erőt! Sok-sok mégtöbb örömet Nektek! Puszillak: M

NaP írta...

Jajj, de jó hírek! :)