2009. augusztus 4., kedd

Nagylányom nélkül...

...telnek napjaink. Zozkánk táborban van. A szokásos Lovas és Sport táborban, amire évek óta vidáman készülődik, izgatottan vár és mosolyogva, élményekkel, lószagú ruhákkal tér haza. Egész mostanáig....Addig minden stimmel, hogy "vidáman készülődik, izgatottan vár" , sőt szinte csak egy futó puszival búcsuzott és már fent is volt a buszon Vasárnap délelött 10:00-kor. Aztán Hétfőn reggel már panaszkodott a harmadik szobatársra és tegnap este zokogva hívott fel. Fájlalta a fejét, mondta, hogy minden olyan rossz, mert V. állandóan piszkálja Őket és odáig merészkedett, hogy Zoét "bamba disznónak" titulálta. Az én gyönyörűm csak sírt, én meg tehetettlennek éreztem magam, hogy több kilóméter távolságból nem tudok most rögtön odaszaladni és megölelni, megpuszilgatni. Próbáltam biztatni, hogy A-val fogjanak össze és ne hagyják magukat, és kérje ki magának, ha így beszél velük. Még megeresztettem egy olyat is, hogy mondja meg kedves V-nek, hogy ha Ő megadja neki a tiszteletet, akkor adja meg ő is és szájba vágja, ha mégegyszer csúfolja. Nehéz helyzet. Szóljak a tanító bácsinak? És mi van ha Ő csak kis gyerekcivakodásnak veszi? Ha mi jövünk ki szarul, mert telefonáltam, hogy intézkedjen?
Reggel és ebéd után jó hangulatban volt a drágám. Remélem így is marad és nem lesznek terorizálva a tábor végéig....

2 megjegyzés:

3 kislány, én meg egy férj írta...

Hát ez nagyon nehéz Evelin. Bevallom nehezen tudom magam türtőztetni ha valami hasonló atrocitás éri hannát. Volt egy kis súrlódás Hannának egy ovis társával, én bizony beszéltem az anyukával. Aztán az óvónővel is.
Ma már jóban van a kislánnyal, lehet nem is kellett volna közbeavatkoznom de olyan nehéz megállni.. Azt szeretném ha tudná, bármikor megvédem, miközben arra tanítom próbálja meg magát megvédeni.
Az azért jó, hogy nem teljesen magányosan, ismerősök nélkül táborozik nagylányod, ez erőt kell, hogy adjon neki.

Puszillak és írj sokat!
Ági

NaP írta...

No, hazajött már Zoé? Mit mesélt?