2012. november 22., csütörtök

Az Üzletasszony ajánlata a Fogtündérnek
Napsinak nem szépek a fogai, sőt. Ezért minden fényképen általában csak mosolyog.

- Nem szeretném, ha látszódna a fogam - mondja néha.

A doktornéni szerint mészhiányos, ezért lett ilyen. Igazából mindegy is a lényeg, hogy nem a csoki miatt és nem a fogmosás hiánya miatt, hisz amióta fogai vannak mossuk a kis aprócskákat. A lényeg, hogy Napsi nagyon de nagyon várta már, hogy kiessenek a fogai, ami nagyon de nagyon nem akart megkezdődni. Néha már azt mondtuk Neki, amikor tapogattuk kis fogait, hogy 

- Naháááát, mintha már egy picit mozogna. - ilyenkor nagyon boldog volt.

Aztán tényleg elkezdett mozogni egyszerre több fogacska is, sőt már az új fogak is látszódtak, amik utat törtek maguknak. De még mindig nem lehetett kihúzni. Aztán Vasárnap, november 18.-án Apukája kihúzta az alsó fogát. Boldogan rakta be a fogtartó dobozába a szerzeményt. Mondtuk Neki, tegye a párnája alá, de azt mondta, beviszi megmutatni az oviba az óvónéniknek és a dadusnak is. Az oviban nagy ováció mellett gratuláltak Neki. Az egyik szülő pedig mondta, hogy este rakd a párnád alá a fogadat.

- Nem fogom.

- Neeeem? És miért nem? - kérdeztem

- Azért, mert összegyűjtöm az összeset és majd egyben oda adom, mert akkor egyben kapom meg a százasokat.

2 megjegyzés:

Ági meg az angyalai írta...

Drága Evelin! A blogomon (ill. a facebbook oldalán) jártál mostanában? Pont fogtündér párnát lehet nyerni!! Hátha abba beletenné Napsi.

Nagy dolgok ezek ám! Gratulálunk!

Ágnes

Ewe írta...

Jajj Ágnesem ide nem is írtam. Nagyon köszönjük, hogy szóltál, jelentkeztem a játékra.

Köszönjük a gratulációt.

Evi